Мої мрії давно вже пропахли твоїми парфумами
Аудиозапись
Мої мрії давно вже пропахли твоїми парфумами,
Твоя усмішка без моїх жартів здається нещирою.
Ніч карбує у серці твій образ магічними рунами,
І мурахами пристрасть лоскоче всі м’язи під шкірою.
Відторік утопив я свій спокій у водах Атлантики,
Загубив зовсім гордість між Прагою десь та Ямайкою.
Я люблю твої сукні за всі чудернацькі їх бантики,
І як робиш міцнішою каву добірною лайкою.
Як кепкуємо над дріб’язковими вічними темами,
І як губимо смуток в ранковім рожевім серпанку ми.
Один одному стали споріднені душі тотемами,
Котрі «квасять» текілу під «Shape of My Heart» філіжанками.
Ти малюєш життя чарівними строкатими барвами,
Я привношу у нього поезію римами й ритмами.
Шанси вічно любити не є вже такими примарними.
У закоханих навіть думки линуть в небо молитвами.