Це моє

Це моє
Це - моя ненька,
Моя матір,
Моя дитина.
Це - моя земле,
Моє поле,
Моя країна.
Неба блакить,
Жовто-гаряче
Лагідне сонце.
Млин коло річки,
Бджоли у квітах,
Сміх на долонцях.
Маки,
Волошки,
Соняхи
Вплетені в коси.
Це - моя доля,
Моє життя,
Сльози, мов роси.
Моє кохання,
Радість і сум,
Гарно та лячно.
Плачу з тобою,
Вмираю,
живу -
Не можу інакше...