Нам!

Коли тобі боляче жити, тому що ти вже для смерті,
але не своїй, а інших, за кого немає ближче, тих, із ким всі твої молитви, зробив все можливе, можеш сміливо ідти під плінтус,
І там дочекатися , поки тебе не візьме холе...(перепрошую!) Нірвана,
Вона взагалі існує?
І ті твої ніжні леви тебе мають право зжерти,
Побачать - і з каменю вийдуть, живою звірячою люттю.
Вони тебе закатують на цій ото сонячній Площі одним своїм існуванням .
Коли геть пусті твої очі,
ти їси на сніданок повітря,
Бо голод кудись зникає,
Зрозумівши, що він - дрібниця , яка є, аби ти, нікчема, знов платив ( адже треба ділитись!),
ти не маєш складати зброю,
(так, тобі її теж дістало, ще від Бога, як ти народився)
Отже, стань і іди, мов Лазар,
він так само ледь там не лишився, розумієш? На тому боці,
Тільки час може просто сказати про складні нерозв'язні речі, твоя справа -
летіти далі,
( бажано не об землю),
Не казати, що ти всіх (!) любиш,
Не тулити до чорного біле,
І тоді засміються леви:
- щось, негіднику, з тебе вийде.