Я торкаюся стін

Я торкаюся стін, і вони залишають слід
На руці, що не знає крові - слизький, брудний.
Я до світла шукаю колишній яскравий Світ,
Він давно потонув і тут, де нема війни,
В безкінечності мороку.
Розум навічно спить,
Та мені не заснути,
Поки любов мою
Привести до спокути не можу
В пречистий скит,
Що чекає мене, напевно, лише в раю.
Тож шукатиму стежку серед всіх шляхів земних,
Аби світ за очі, власну забути тінь.
А не можна - лишуся живою серед німих.
Віро моя, тільки ти мене не покинь!