Заграва

Заграва

Аудиозапись

Мабуть, задумано так Всевишнім -
Знову, нового циклу заради,
Минуле тане снігом торішнім,
Та утікає вздовж автостради.
 
Іще не гріє сонце ледаще,
Та вже Землею весна крокує.
Нам залишається віра в краще,
А ще любов - що нам біль тамує.
 
Глузливо виє потужній вітер!
Із ним блукаю поміж дерев я.
Ось так згубив – серед слів та літер -
Мрію свою просто так - знічев'я.
 
Для нас зневіра - то звична справа.
В пітьмі всі душі в’януть, мов квіти.
Ти бачиш? Вдалечині заграва.
Це Бог продовжує нас любити.