Мечта человеческая
Мара чалавечая.
…і што ж патрэбна чалавеку,
каб адчуваць сябе,як Чалавек,
каб жыць на сьвеце,там і тут,
і род цягнуўся з века ў век?
Адно і тое ж, ёсць для ўсіх,
спрадвеку –
Зямлі кавалак…
Родны Кут…
*+*
ноч, кава, цыгарэтка, Лоджыя