Кришталеві сни

Кришталеві сни
У весни
Кришталеві сни.
Їх розбить
Може кожна мить.
Навзаєм
Небо ллє дощем –
Розмиває потік води
Наших ніг сліди.
 
Жодних слів.
Відчай мій зумів
Перейти
З тишею на «ти».
Я вже звик,
Що життя потік
Неодмінно змиває нас
У минулий час.