Хіба я знаю............................

Хіба я знаю............................
Прошу прощенье за мой Украинский, посмотрел ролик с пойманым "укровоином" и врезалась его фраза, а дальше понеслось.............
 ****
Хіба я знаю, куди то я стріляю,
учора мене з полонини притягли.
І воєнком падлюка, крикнув що пригодний,
мене в ганчір'я заплямоване вдягли.
 
Казали,- що поїдеш на курорти,
і тут, вони в оману не ввели.
У ямці у Широкіно сховавшись,
ми будемо поближче до землі.
 
А праворуч красиве та безмежне,
те море що я бачив в гарнім сні.
А я що сили в ямку зариваюсь,
і що від той краси мені.
 
За що ми гинемо, за що людей вбиваю,
до мене вже приходять в страшнім сні.
Ті душі що ніколи я не бачив,
але забрав на братовбивчій цій війні.
 
Та схаминуться ми вже і не в силах,
вже море крові в землю протекло.
Діди перевернулись у могилах,
що ж наробили, та куди нас понесло.
             21.07.2015.