Антивоєнне 1

Сніжні ангели тануть як сни,
Чисте срібло - сльоза, що не впала,
Ненажерливе пекло війни!
Проти нього і смерті
замало!
Хоч ти душу до краплі віддай,
Поки та ще рахує хвилини
До безумства,
Омріяний рай
Разом з кимось безвинним загине....
Далі буде: холодна імла,
Вічний Всесвіт, та пам'ять зрадлива..
Я згасити любов не могла,
Знаю, хлине байдужості злива,
Та її, безборонно святу,
І не вмовити, і не сховати.
То не зорі горять - на посту
Караули зміняють солдати.