В УКРАИНЕ - ВОЙНА

В УКРАЇНІ - ВІЙНА.
Бомблять міста, дитсадки, житлові будинки. В двадцять першому столітті, коли життя розвинуте й прекрасне, гинуть люди, гинуть діти. Люди, прокиньтеся, вимагайте МИРУ! РОСІЯНИ - ЗУПИНІТЬ КРОВОПРОЛИТТЯ!
 
В УКРАИНЕ - ВОЙНА. Бомбят города, детские сады, жилые дома. В двадцать первом веке, когда жизнь развита и прекрасна, гибнут люди, гибнут дети. Люди, проснитесь, требуйте МИРА! РОССИЯНЕ - ОСТАНОВИТЕ КРОВОПРОЛИТИЕ!