2 ТУФЕЛЬКИ...( УГРА дэ ЦЗИН / / САД КАМНЕЙ )

2 ТУФЕЛЬКИ...( УГРА дэ ЦЗИН /  / САД КАМНЕЙ )
две туфельки
остались
на песке
обиженнее
брошенных щенят
с присевшей
на мгновенье
стрекозою...
___
_ УГРА дэ ЦЗИН / САД КАМНЕЙ _