Пародия " Верба не ломается, только кувыркается" на "Поламати вЕрбу?" Галина Украйна , УПП

Пародия " Верба не ломается, только кувыркается" на "Поламати вЕрбу?" Галина Украйна , УПП
Пародия " Верба не ломается, только кувыркается"
на
"Поламати вЕрбу?" Галина Украйна , УПП
Исходник
 
Поламати вЕрбу?
Може гiлка й гнеться,
 
Нашу волю, братя,
Зло зламати пнеться.
 
Насiяв Господь нас
До води, простору -
 
Пси, не зазіхайте!
Всi ми духом вгору!
 
Пародия " Верба не ломается, только кувыркается"
 
Був вин дуже палкий,
Та й скакав на дротi,
Кидав пару палок
При любий погодi.
 
Цi працезатрати,
Сам, а потiм з другом
Пнулися зламати
У коня подпругу.
 
Але не зламалы,
Не було фурору,
Бо у них медалi
Дупою у гору!
 
Песії шакали,
Ще при першій змозі,
Вашому кагалу
Бути у навозі!
 
Вербу на зламати,
Бо ж вона-це верба!
Украина -мати,
А Росія -цербер!