А Дніпро реве та стогне
Позбігали депутати,
Як почули про гармати.
Неньку лишили в біді ,
Хитрозроблені вожді.
Мої любі депутати,
Як же так, казали "вата"!
Рідний батько, стара мати.
Вбьють їх руськіе солдати.
I в вишневому садочку
Гвалтувати будуть дочку.
Хто же буде захищати,
З джавеліною стояти?
Мої любі добродії,
Депутати, богатії,
Ви побігли на Багами,
Кому битись з ворогами?
Захищати незалежну?
Зразу стали не тутешні!
I теперь ви всі по норах,
А якщо полізе ворог?
Дорога кохана влада,
Ваша втеча - то е зрада.
Сейф, вокзал, аеропорт,
Олією натюрморт.
А Дніпро реве та стогне,
Скоро з сорому ізсохне,
Щира Запорізька Січ
Із віків дивиться в віч.
Отакие пани-браття,
Неньку продали за шмаття.
Е на Западі хатинка,
У ліжку чека блондинка.
Грошей купка чимала,
Померла, так померла,
Наша дорогая ненька,
Та й бувайте здоровеньки.
Як казав старий Тарас,
Кожний другий-папуас!
Що робити з ціїм збродом,
Піклуватись ешафотам!