Синя тиша

Синя тиша
На горизонті - синя тиша.
Червоних сполохів нема.
Тоненький промінець,як миша,
В шпаринку хмар проліз. Пітьма
Мовчить.У грудях млосно.
Вдихнути хочеш ясний день.
Та марно. Чую стоголосно:
"Де день? Де мир?" Анітелень...
Мовчать. А потім знов голосять,
Шиплять, і шепчуть, і пекуть
Думки пронизливі. Ні, досить!
Щоб розігнати каламуть,
Мерщій до сонячних цілунків!
Туди , де сонце мерехтить
Й нитками жовтих візерунків
Потішити небес блакить!
 
Діджитал арт автора