Стрітення

Стрітення
"Весняний дукат", акрил.
 
Збирайте сонця золоті дукати!
Нехай зима піде з страхами геть!
На Стрітення - підсніжники шукати!
І сплине кригою мерзенне слово "смерть".
Рожевим сяйвом поціловані діброви.
Беріз весільні сукні золотить
Веселий день. І вигинає брови
Теплом здивована небесная блакить.