Коли серце мовчить

Коли серце мовчить
Коли серце мовчить -  не тривожаться мрії,
Бо не линуть ключем, легкокрилі, у вирій.
А світанок, лінивий, примружений,тане..
І вітрець не доносить вістей пожаданих.
Дихай вільно весною крізь смуток зимовий,
Щоб відчути морозяний дух огірковий,
Сподіватись на весну. Крізь голії віти
Сонця промінь хапати й душею радіти.
Коли серце мовчить, то тривоги минають,
На схід сонця ідуть, а вночі засинають.
Через місяць - весна. Не спитає нікого!
Зачарує й розквітне в душі серпанково...
 
Графіка автора