Не кожная Мара збываецца
Узлез на дрэва –
ўздумаў, што я птах.
І замахаў рукамі,быццам крЫламі...
Зямля пад дрэвам
аказалась цьвёрдай,
жах!
І я папоўз да паліклінікі...
*+*
Лета, Косава, 2016 г.
**мара – мечта; быццам – будто; жах - ужас.