Слово

Одне його слово- душа замирає
Один його погляд - до мрій відлітаю
Він серце моє забирає
Кожну клітинку його відчуваю
І з острахом дивлюсь в майбутнє
Чи може все варто забути
І жити , залишити, досить!
Бо то є  кохання -
Носій великої болі