Намалюй

Намалюй мені тишу,
Прозору, мов небо,
Обійми міцніші
Все далі від тебе.
 
Намалюй мені гори
Живі й нездоланні,
Океани тривоги,
Цунамі кохання.
 
Розітри, ніби пестик,
Мої побажання,
Наче відьма, я щезну
На порозі світання.
 
Тобі зорі насняться,
Хай шепочуть і квітнуть,
А твої ніжні пальці
Відчинятимуть вікна.