Лютий-вітровій

Лютий, лютий-вітровій,
Снігу решетом насій
Або крізь сріблясте сито
Та не будь таким сердитим
 
І морозом не печи,
Не сидіти ж на печі.
І тебе щоб не боятись,
А на лижах покататись
Із високої гори -
Забавка для дітвори.
 
2022 р.