Життя прекрасне

Минули вже останні дні січневі.
Надворі то сніжок, а то дощить,
Гойдає вітер віти яблуневі,
Співає серце. серце жде весни.
 
Вона прийде із пролісками й рястом,
Струмками та із щебетом птахів.
Кохати треба, бо життя прекрасне
І серед квітів, і серед снігів.
 
2022 р.