ЖИВЕТЕ У НАШИХ СЕРЦЯХ.(присв.воїнам АТО)

ЖИВЕТЕ У НАШИХ СЕРЦЯХ.(присв.воїнам АТО)
Стискається серце від болю
За наших бійців,за солдат,
Життя віддали що за волю.
Все більше цих пам"ятних дат...
 
Вони в небеса відлітають.
Їх душі пливуть в небуття...
Мов птахи крильми помахають.
Нема їм назад вороття...
 
Не вмерли ви .В пам"яті вічні!
Живете у наших серцях.
І подвиги всі героїчні
Звучатимуть в щирих піснях.
 
Свічу запалю з гіркотою,
За тих , хто поліг у бою.
Пред образом разом з журбою
З молитвою тихо стою...
 
Прошу: "Захисти ,Святий Боже,
Тих , хто за Вкраїну стоїть,
В війні хай народ переможе,
Не дай українців згноїть!
 
Сатрапа постав на коліна,
У цій нескінченній війні...
Нехай розквіта Україна,
Нехай не горить у вогні!"
 
Ми сильнії духом, єдині
У місті і в кожнім селі!
Нехай прапори жовто-сині
На мирній засяють землі!
26.01.2022р.