ЛЕДАЧИЙ КОТИКУ

ЛЕДАЧИЙ  КОТИКУ
Біля мене кіт лежить,
Заздрю я роботі,
Він, закривши очі, спить,
Увесь час – в дрімоті.
 
На підлозі, на вікні,
Там, де заманеться,
Щось мурчить собі ві сні
І – не ворухнеться.