ЛЕЛЕКИ

ЛЕЛЕКИ
В двір на хату нам здалека
Прилетів і сів лелека,
Він на стрісі робить те,
Що собі гніздо плете.
 
Яйця там покласти щоби,
Він гілки сплітає дзьобом,
Пух всередину кладе,
Та – м’яке все, що знайде.
 
Він посів це місце рано
І очікує кохану,
Щоби під любові спів
Вдвох ростити малюків.