ЛЕБЕДИНА ПІСНЯ

ЛЕБЕДИНА   ПІСНЯ
Сиділа Марічко
В лугу весняному,
В полі біля річки,
Що текла повз дому.
 
Дивилась на воду,
Сплітала віночок,
Думала про вроду,
Та долю дівочу.
 
Квіточка до квітки
Кольором лягає,
Пісню про лебідку
Дівчина співає.
 
Про лебідку пісню,
Що літа за хмару
І у небі чистім
Шукає собі пару.
 
Селезень гарненький,
Статний та чубатий,
Де ж ти, мій гарненький?
Завітай до хати.
 
Сиділа Марічко
В лугу весняному,
В полі біля річки,
Що текла повз дому.