На порожньому подвір"ї

На порожньому подвір"ї
Розрослися бур"яни,
Не було тут вже літ скільки
Нікогісінько до них.
 
Не нагадує нічого,
Що колись жили отут.
Лише гойдалка свій голос
Подає - скрипучий звук.
 
Якось вона збереглася
Ще на яблуні старій,
Хто коли на ній гойдався
Не згадати уже їй.
 
І вона вже ледве дише,
Але все таки жива.
Вітерець її колише
Й пісню соловей співа.
 
2021 р.