Непоміченим не лишиться добро

Іще один рік завершився,
Чи добрим він був, а чи ні.
Чого у житті ти добився.
Корисні де справи твої?
Чи ти написав гарну книгу,
Чи в спорті висот ти досяг,
Чи нову планету відкрив ти,
Знедоленим допомагав.
 
Дітей ти виховував й внуків
Та мудрості ти їх навчав.
Твої мозолястії руки
Завжди у труді зазвичай.
Як треба буде відлетіти
Тобі у Небесний той рай,
То непоміченим в світі
Добро не залишиться, знай.
 
2019 р.