Осінь перейшла у снігопад

Багряна осінь перейшла у снігопад.
Під ним листочки жовті залишились.
А сніг все падав, падав невпопад,
Лиш червоніли ягідки калини.
 
Нехай іде й стежки усі вкрива.
Душі б лише завії не торкнулись.
То й знайдуться для когось в ній слова.
Які зігріють ніжністю й розчулять.
 
2020 р.