­Пародия "Що робити-Не пердiти" на "Що робити?" Галина Украйна, УПП

­Пародия "Що робити-Не пердiти" на "Що робити?" Галина Украйна, УПП
Пародия "Що робити-Не пердiти" на "Що робити?" Галина Украйна, УПП
Исходник
 
Не так, не так,
Бо страшо так,
Щоб вже зусiм
та без надii.
Надiя е, але така
з одним крилом,
вже геть без мрii.
Не полетиш
I не пiдеш,
З одним крилам
нiяк ходити.
Треба летiти,
знов нiяк,
i нiяк жити ...
Що робити?
 
Пародия "Що робити-Не пердiти"
 
Якщо ти, тiтко, манiак,
Не знаеш, що тобi робити,
То не пиши вiрши нiяк,
Дорослi жAхаються й дiти.
 
Придбай трави, вид ней лiтають,
Якщо не можеш вже ходити,
Усi давно тебе благають,
Не треба у вiршах пердiти!