КУРЧАТА

КУРЧАТА
Курочка – несушка
Посіда на кладці,
В пір’ях поховались
Крупні білі яйця.
 
Згодом з той кладочки,
Розтрощив шкарлупки,
З’являться діточки –
Ярко – жовті купки.
 
Ненько – курка важно
У дворі гуляє,
А за нею – відважна
Котить купок зграя.