Іспанські думки (українською)

Іспанські думки (українською)
Кава, чай, теплий одяг і грип;
Щось хороше буває у січні?
Я малюю іспанські думки
Про відсутність зими, в Україні.
 
Зараз би - у таксі, та в літак,
Та у іншу, спекотну реальність,
Де розкрию я крила, мов птах
Кольоровий; моя сутність - жвавість!
 
Моя сутність - вогонь і любов,
Чому деякі не зрозуміли,
Що в мені тече справжняя кров,
В п'ять разів що міцніше текіли,
 
Не водиця! Навіщо ж мені
Те робити, що каже хтось інший??
Я малюю троянду в вогні,
А радітиму, може, у квітні...
 
Коли піде вже звідси зима,
Коли Сонце зігріє мій змерзлий
Світ, і з'являться квіти й трава...
Ну а зараз, щастя - на черзі.
 
(с)16 січня 2022 р.
Малюнок мій теж(с)Усі права захищено