Дякую!

Колись я не вміла ненавидіти,
Себе на перше місце ставити...
Я думала, що так не можна.
Любити я була спроможна,
І вміла пробачати.
 
Дякую, що відучили -
тепер я вмію добре спати!
 
(с)10 січня 2022р.
(с)Усі права захищено
 
#eugeniademarte #eugeniademarteart #євгеніядемарте #євгеніядемартевірші #віршієвгеніїдемарте #ukrainianpoems #ukrainianpoem #poeminukrainian #сучаснаукраїнськапоезія