Ой, Василю-Василечку

Ой. Василечку-Васильку,
Твоє свято уже близько,
Ти прийдеш ще на світанні
І засієш в кожній хаті.
 
Ой. Василечку-Василю.
Щоб здоров"я мали й силу,
Хліб й до хліба на столі,
Мир та щастя на землі.
 
Ой. Василю-Василечку,
Б"ється трепетно сердечко,
Бо чекаємо - засієш -
Збудуться всі наші мрії.
 
2022 р.