Від біди собою заслоню

Від невдач, життєвих бур й штормів
Я тебе собою заслоню.
Від біди і сильних злих вітрів
Та від лиха теж обороню.
 
Ти відчуй тепло моїх долонь
Й поцілунок на твоїй щоці,
Щоби там не трапилось в житті,
Він палатиме у серці. як вогонь.
 
2018 р.