ВІЙСЬКОВА ФЛОТІЛІЯ

ВІЙСЬКОВА   ФЛОТІЛІЯ
Флотілія військова –
В порядку бойовому.
Флотілія військова
З навчань іде додому.
 
Флотілія, на погляд,
Для усіх – грозяна дуже,
В порядку бойовому
Крокує по калюжі.