ГУСИ

ГУСИ
Ввечері на лузі
Гуси гоготали
І маленьку Галю
Гуси зачіпали.
 
Зірвала ліщину
Галя у лісочку,
Та й хворостиною
Гнала від місточку.
 
Маю з Вами, гуси,
Я велику втому
І не побоюся,
Зажену додому.
 
Із лозиною, гуси,
Стала я – сміліше,
Зажену додому
Вас усіх скоріше.