СЕКС І САЛО

СЕКС  І  САЛО
Автор: Александр Акентьев
Автор не возражает против аналитического разбора и критики в рецензиях.
КОХАННЯ І САЛО.
**************************
Добре, що дівчина знає,
Мати вчила ще сама -
Сало всім допомагає,
Навіть мертвого здійма!
****************************
СЕКС І САЛО
ПАРОДІЯ
 
Одружились - все пропало.
Тільки - секс. Ні грама сала.
Важка праця - замість блюд…
Зблід зятьок і зовсім схуд…
 
Теща заздрить, і мордує,
Тестя - салом все годує…
Може марні всі старання –
Салом відродить кохання?