ХАОС

ХАОС
 
Кривавий хаос
Не розштовхати долонями
Це роль ідіота.
Але хто ж йому дозволить її зіграти
В раціональному світі!
А долоні болять.
В прозорому світлі дня
Падають тіні, завмирають
В любовному шалі.
Віра з її хтивою подобою
Відлітає далеко на південь
Або на північ.
Чи не все одно куди!
Виблискує сонце,
Наче пурпуровіє від ран луска
Червоної риби.
Оманливий білий колір
Стікає з кольорової картини
Забутої під дощем.
А вітер, от-от,
Змішає все –
Затишшя перед бурею –
Вже снується хаос
Можливих неможливостей.
 
Марін Ангел