Хлипала осінь

Хлипала. хлипала, хлипала осінь,
Хлюпала й хлюпала дрібним дощем.
Вже і зима, але мокро і досі,
Снігу нема й не морозить іще.
 
Надворі погода на зиму не схожа,
Суворих давно ми не бачили зим.
Хлипає, хлипає й хлюпає досі
Мокрим набридливим зимним дощем.
 
2021 р.