Загадка природи

Ранок розплющив очі блакитні,
З сестрою-зорею вітатись хотів.
Та не вдається ніяк їм зустрітись -
Як він прокидається - нема її.
 
Коли світанок тихенько крадеться,
Згасає на небі ясна зоря.
Бо споконвіку уже так ведеться -
Усьому в природі своя є пора.
 
2017 р.