ДЕСЯТЬ ПОМІЧНИКІВ

ДЕСЯТЬ ПОМІЧНИКІВ
Я зробити все встигаю
Залюбки, без втоми,
Бо мені допомагають
Десять друзів вдома.
 
Принесуть води з криниці,
Птицю нагодують,
Дрова складуть в поленицю,
Горщик розмалюють.
 
Забруднилися друзі пилом,
Засмаглилися станом,
Я ретельно мию милом
Десятьох під краном.
 
Разом всі йдемо до хати,
За накритим столом
Доведеться працювати
Ложкою до втоми.