БАГАТТЯ

БАГАТТЯ
Білочки стрибали
В лісі крізь багаття,
Ноги обпалили,
Погоріли плаття.
 
Не слід зовсім грати
Самої малечі
В лісі із багаттям,
Я скажу, доречи.
 
Батькові та мати
Треба нагадати,
Щоб біди не скоїть –
Сірники сховати.