ГАДИ – ПІД АСФАЛЬТОМ

ГАДИ – ПІД  АСФАЛЬТОМ
Автор: Анна Лисицина
Автор не возражает против аналитического разбора и критики в рецензиях.
Ключі
 
Правда, кожного разу засмучує нас,
як з металу маленька, та дуже важлива
варта наших квартир з поля зору грайливо
зникне раптом в нервовий у поспіху час?...
 
А тепер порівняйте майно зі знанням -
та чому ж нас сильніше іще не турбує
(багатьох, більше того, й не надто дивує),
що бредемо без зв'язки ключів навмання
********************************************
ГАДИ – ПІД АСФАЛЬТОМ
ПАРОДІЯ
 
Ключи зробити – тут проблем немає,
Таким питанням нас не засмутити.
А ось – чому, хто вчивсь, а менше має?
І як йому… на копійки`… ці… жити?
 
Загадок – тьма! З усіх боків – поради!
Прострації – як довгі поли `пальт
Зібрати б всіх докупи мерзких гадів,
Та закатати разом, під асфальт.
 
Тоді й в житті – світліша лине тема,
Що заробив – зостанеться твоє!
Що ж до ключів, для нас – не є проблема,
На шахті ми їх – хутко… відкуємо!