Турбоатом

Турбоатом
Зі святом, "Турбоатом", наш завод!
Вітаємо всіх вас, шановні друзі!
Ми - працьовитий, лагідний народ,
все зможемо зробити ми в потузі!
 
Іде постійна зміна поколінь,
і не здолати жаги перемоги!
Все одолаємо, ми встанемо з колін,
пройдемо переможно всі дороги!
 
Заводи "Турбоатом" та "Тяжмаш"
ще зроблять - разом! - кращиї машини!
Тепер завод єдиний, і він - наш,
він - серце кожної робочої людини!
 
То ж, славна енергетиків сім"я,
крокуй вперед, крізь терни перепонів!
Так, будем разом ми, єднаючи всі "Я",
хай сяйво сонця ллється нам в долоні!
 
06.01.2022