С вифлиемскою звездою...

С вифлиемскою звездою .На поклон волхвы пришли. Ладан, смирну, злато принесли.Мы же грешные сердца несём . Славя Господа поем: "Добрий вечiр тобi, панi господине! Радуйся...Ой радуйся Земле . Син Божий народився!"