РІЗДВО

РІЗДВО
Велика - найкраща подiя у Свiтi –
Рiздво! - Наш Господь народився!
Сьогодні радіють дорослі і діти,
Спаситель у Світі з`явився.
 
Христос народився! – Його ми славімо,
Єдиного Божого Сина!
Ця звiстка найкраща у просторі плине,
Святкуйте у кожній родині.
 
Просіть у молитві Господнього Дива –
Добра, процвітання і Миру!
Це те, що для нас в сьогоденні важливо!
Спасе нас Надія і Віра!
07.01.2016.
РІЗДВО
 
Ні дощ, ні сніг – не зіпсують нам настрій!
Різдво прийде к вірянам в кожний дім.
Засяє в Небі Зірка дивна, ясна,
Христос родився! Радісно усім…
 
Святкують, зустрічають у родинах
Різдво Христове! В Світі торжество –
На Небі, й на Землі. - Найкраща днина!
Славімо щиро Господа Єство!
2018
Прийде в хату Коляда.
 
Як засяє перша Зірка,
Прийде в хату Коляда.
Хлопці наші як сопілки,
Закричать: - Дозвольте…Да! -
 
Колядуйте добрі люди,
Звістку радісну несіть -
Про Різдво Христа! Усюди
Прославляйте добру мить!
 
Лине спів - благовоління,
Народився наш Ісус!
Небеса несуть прозріння,
Радість ллється з кожних вуст.
2016
Фото автора - Різдвяна шопка