КОХАННЯ - ДУШІ НЕВІД`ЄМНІСТЬ
Ця мряка в думках не скінчиться ніколи,
І знов опускаються очі до долу.
І крапають сльози журби в землю стиглу,
У серці кохання вовчицею скиглить.
В душі незборима тріпочеться сила,
Яка відлітає у Небо на крилах.
З бажанням розрадити серце у смутку,
Ерато шепоче слова, коли скрутно…
Щоб щастя земне здарувало умішку,
Щоб радість душевна співала у тиші.
Це доля до тебе послала зустрічне –
Кохання душевне, страждальне і вічне…
Воно назавжди є частинкою серця,
В крові почуття витанцьовують скерцо…
На жаль це кохання не має взаємність,
Але для душі ця любов - невід`ємність.
2014 нов. ред..2016