СЕРДЕЧНІ СТИГМАТИ

СЕРДЕЧНІ СТИГМАТИ
Між мною і нею велика різниця у віці…
Колись ця дівчина тебе спокушала і ти,
Не думав про те, що вона не залишиться в клітці,
В яку посадив не її, а мене в самоті…
 
Залишив без жодних пояснень пішовши у Літу,
Яка уносила тебе на гріховнім човні…
Я плакала щиро, страждала від Літа до Літа…
І бачила тебе постійно в сполоханім сні.
 
На жаль – не можливо тебе запитати: - Навіщо,
Залишив по собі у пам`яті море страждань?
І думи страшні, і стигмати що серденько нищать…
Вони перекреслили Мрії - джерельця бажань:((…
2020