СВЯТКОВИЙ ТОРТ

СВЯТКОВИЙ ТОРТ
Для торту новорічного рецептик
В нотатки я дбайливо записала.
Відправлю всім бажаючим конвертик,
Інгредієнтів буде в нім чимало.
 
У тісто додамо надію й віру
І мрій побільше про земне кохання.
А ще пилку із квітів, елiксиру
натхнення, смутку сподівання.
 
У крем - побільше радості, здоров'я,
Та пригоршню солодких поцілунків.
Медок змішати з вірністю, любов'ю
Доречно буде для міцних стосунків.
 
Горіхами присиплю зверху щедро
Молочний глянець диво-шоколаду.
Фундук, арахіс та зернятка кедру -
І смачно, і красиво - все до ладу.
 
Зірок у неба запозичу групу:
Святково сяють хай на торті нашім.
До столу запрошу я друзів купу.
І скажуть всі, що тортик наш найкращий.