ЛЕТЯТЬ РОКИ...

ЛЕТЯТЬ РОКИ...
За роком рік біжать - летять роки,
Мов журавлі у вирій відлітають,
Летять туди ,де небо ,де хмарки,
Назад ,як птахи ,вже не повертають...
Куди ж ви біжите , мої роки?
Неначе вчора я була дитина!..
Життя моє ,мов книги сторінки,
Де кожна мить і цінна ,і єдина...
Години й дні вже вічність поглина,
І швидко місяці стають роками.
І скроні вкрила сріблом сивина,
І вже не спиться довгими ночами...
 
Не віриться , що в дзеркалі - то я,
Лиш очі карі й погляд упізнаю...
У паспорті ,під фото - там ім"я!!!
Та як же так? Такого не буває...
Минають будні ,тягнуться свята,
Але душа за ними не встигає...
Заждіть , години ,не спішіть ,літа!
Чому ж так швидко молодість минає?!.
Моя ж душа - ще юне немовля,
В ній ще весна квітує і буяє!..
Там сонце гріє ,промінець сія ,
Вона усім ,наївна , довіряє...
*. *. *
Та час не знає слова "вороття",
У спогадах живу я й далі мрію.
Нічого не поробиш ,це - життя,
І тільки не вмира в душі надія...
19.12.2021р.